Marjan

Ik won een like en share actie. Trillend zat ik achter de computer toen ik zag dat ik gewonnen had, want ik sta liever achter dan voor de camera. Maar wat een geweldig leuke ervaring was het. Franklin is heel hartelijk en vanaf het moment dat de deur open ging voelde ik me op mijn gemak. En wat ben ik blij met de foto's. Ze zijn schitterend geworden. Franklin Zielinski Fotografie is een aanrader!

Wilma

Afgelopen donderdag heb ik door Franklin portretfoto's laten maken. Ik had aangegeven dat ik foto's maken niet prettig vind, maar ik ze nodig heb voor mijn CV en LinkedIn-profiel. Franklin heeft me uitermate prettig behandeld en op mijn gemak gesteld waardoor het voor mij goed te doen was. Naast de zakelijke foto's heeft hij ook nog andere portretfoto's gemaakt. Ik ben erg blij met de foto's en wil hem ook bij iedereen aanbevelen! Dank je wel voor de mooie foto's en de tijd die je er voor heb vrijgemaakt!

Géra

Het is een aanrader voor iedereen om eens een fotoshoot te doen bij Franklin. Voor welk doel dan ook, hij licht je op een prachtige manier – in je eigen ‘zijn’ - uit. Je krijgt een breed scala aan foto’s waaruit je zelf een keuze mag maken. Hij neemt de tijd voor je om je wat beter te leren kennen, zodat het een open, spontane sessie kan worden. Wij hadden een heel vrolijk uurtje. Aanbeveling! Het is geen geld voor alle inspanningen die hij ervoor doet en dan nog de bewerking achteraf.

Angela

We zijn weer erg te vreden. De zwangerschap shoot is super mooi geworden. Krijgen alleen maar leuke reactie's van iedereen. Bedankt groetjes Ans & Giac

Ivana

Duurde even voordat ik het aan durfde maar het resultaat was prachtig... Bedankt Franklin, je lokt iets moois uit uit elk object.

Over de fotograaf:

 

Demo

Franklin

Zielinski

Amersfoort

Waterviolier 45